logowanie
menu
menu - forum
shoutbox + archiwum
|
|
JaNN 

» Pokaż Profil Wiek: 23 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-12-06, 19:29 |
|
|
Ciekawe, kto w tym mógł maczać palce  |
_________________ 353s
 |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

» Pokaż Profil Wiek: 28 Skąd: EuDeZet
|
Wysłany: 21-12-06, 19:40 |
|
|
Pewnie jak zwykle Wartburga i wszystko co z Nim związane wciąż reprezentuje ten sam lowelas
Dopisuje formułkę " jest to moja prywatna opinia poparta doświadczeniem, opiniami innych osób i nikt nie musi się z nią zgadzać"
... a na marginesie tym razem będzie jeszcze jeden powód zakupu pisma - artykuł o ojcu W124...
PozDDR... |
_________________ WartburgRadikalz.com

Ostatnio zmieniony przez Kruchy dnia 21-12-06, 21:23, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
|
|
Sikor 
Sponsor Klubu

» Pokaż Profil Wiek: 25 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 21-12-06, 19:44 |
|
|
| Kruchy napisał/a: | Jak zwykle Wartburga i wszystko co z Nim związane wciąż reprezentuje ten sam zjeb.
|
Dziękuję za słowa uznania... |
_________________ Trzy cylindry, dwa takty, jeden samochód!
Zwei Takten Orthodox! |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
Wysłany: 21-12-06, 19:46 |
|
|
To czemu nie Twoje auto na okładce widnieje ? |
 |
|
|
|
|
|
|
Sikor 
Sponsor Klubu

|
Wysłany: 21-12-06, 19:49 |
|
|
| Kruchy napisał/a: | | To czemu nie Twoje auto na okładce widnieje ? |
Bo nie jest tak reprezentacyjne jak Piotrka. Ale nie o to chodzi. Najpierw przeczytaj artykuł, apotem komentuj, bo przez te autorytatywne wypowiedzi po prosru mnie obrażasz. Nie ważne z czego to wynika, czy mnie nie znosisz, czy Cię boli, że to nie twój cud jest na okładce, ale następnym razem radzę Ci pięć razy coś sprawdzić, zanim kogoś urazisz, albo co gorsza wyjdziesz na idiotę. |
Zwei Takten Orthodox! |
|
|
|
|
|
|
RedDevil 
debeściak

» Pokaż Profil Wiek: 31 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 21-12-06, 19:53 |
|
|
Tak czy owak bezstronnie trzeba przyznać że wydawcom czy to prasowym czy telewizyjnym za Warszawę dupy ruszyć się nie chce. |
_________________ Nigdy nie dyskutuj ze idiotą.....najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
Wysłany: 21-12-06, 19:54 |
|
|
Pewnie, że przeczytam, ale tak jak myślałem znowu Życzyński afiszuje posiadanie swojego wazeliniarskiego Wartburga. To, że brałeś udział w redagowaniu artykułu to chwała Ci za to, ale źle zinterpretowałeś wpis - mniejsza z tym. Wkurza mnie tylko, że taki pupek [ moja prywatna opinia ], wciąż jest jedynym posiadaczem w kraju ładnego Wartburga. Niefajni Panowie z redakcji nie potrafią ruszyć pupy [ pupeczek, tyłeczków ] i znaleść kogoś nowego. Mało to innych aut ? |

Ostatnio zmieniony przez Kruchy dnia 21-12-06, 21:30, w całości zmieniany 7 razy |
|
|
|
|
|
|
Sikor 
Sponsor Klubu

|
Wysłany: 21-12-06, 19:58 |
|
|
| Kruchy napisał/a: | | ale źle zinterpretowałeś wpis - mniejsza z tym. |
Tu akurat sie mylisz, ty go źle zformułowałeś.
| Cytat: | Wkuriwa mnie tylko, że taki buc [ moja prywatna opinia ], wciąż jest jedynym posiadaczem w kraju ładnego Wartburga. Zjeby z redakcji nie potrafią ruszyć dupy i znaleść kogoś nowego. Mało to innych aut ?
|
W takim stanie i roczniku niewiele. Z resztą w prasie o wartburgu Życzyńskiego jest pierwszy raz i werz mi, że opis jego auta zajmuje niewielką część artykułu. Pomijam juz to, że ClassicAuto, nie jest jakimś burżuazyjnym magazynem, tylko pismem tworzonym przez miłośników aut, które zaczęło być wydawane przy baardzo niewielkich nakładach finansowych, nadal część z redaktorów robi charytatywnie. W tym miejscu mnei nei dziwi, że skoro jest auto pod nosem, to po co wyadwać kasę na jeźdżenie i szukanie aut po całej Polsce. |
Zwei Takten Orthodox! |
|
|
|
|
|
|
JaNN 

» Pokaż Profil Wiek: 23 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-12-06, 20:00 |
|
|
Niestety mało. Kruchy - to nie jest do cholery artykuł dla koneserów, tfu, miłośników i znawców Wartburga, a do ogółu, któremu zwisa, czyj to jest samochód, a chcą zobaczyć jakiegoś, który jest ładny i oryginalny. Miłośnicy marki kupią takie pismo jako kolekcjonerską ciekawostkę, ale nic nowego w nim nie znajdą. Można się cieszyć, że Wartburg, że ktoś to przeczyta, przypomni sobie naszą markę. Ale nie - musi paść kolejny komentarz, który ze wszystkiego robi czarną zimową noc. |
_________________ 353s
 |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
Wysłany: 21-12-06, 20:09 |
|
|
W ten sposób gazeta pokazuje brak własnego stylu i zniża sie poziomem do Mikiciuka, który też najlepiej jakby robił program o ezgemplarzu ze swojego muzeum. Tu nie chodzi o chodzenie na łatwizne, tylko o pokazanie, że nie tylko jest jeden egzemplarz auta w Polsce i nie tylko jeden właściciel. W ten psoób redakcja będzie robiła artykuły o autach które mogą znaleść w zasięgu tramwaju albo lini autobusowej czy metra.
Super, że Wartburg pojawia się w gazecie, choć minie dużo czasu zanim auto będzie docenione, bo tak czy tak póki co traktowane jest po macoszemu i nawet taki artykuł nic nie zmieni. Od dawna wiadomo, że dla większości liczą się tylko auta zachodnie [ zachodnie ].
Na koniec: Sikor - jestem wdzięczny za wkład pracy przy artykule i fajnie, że powstał - jednak po własnych obserwacjach i opiniach ludzi zdania o Życzyńskim nie zmienie - jest to dla mnie zje... - no, niezbyt fajny koleś...
PozDDR... |

Ostatnio zmieniony przez Kruchy dnia 21-12-06, 21:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|
Sikor 
Sponsor Klubu

|
Wysłany: 21-12-06, 20:46 |
|
|
| Kruchy napisał/a: | W ten sposób gazeta pokazuje brak własnego stylu i zniża sie poziomem do Mikiciuka, który też najlepiej jakby robił program o ezgemplarzu ze swojego muzeum. Tu nie chodzi o chodzenie na łatwizne, tylko o pokazanie, że nie tylko jest jeden egzemplarz auta w Polsce i nie tylko jeden właściciel. W ten psoób redakcja będzie robiła artykuły o autach które mogą znaleść w zasięgu tramwaju albo lini autobusowej czy metra.
|
Jak już napisałem, gazeta się rozwija, nie wiem czy pamietasz, ale poczatki Automobilisty też były trudne. Z resztą pokaż, mi jakieś inne 353 klasyka w takim stanie, bo ja znam jedno, troche bardziej zużyte (Mikrego). Gdyby ludzie jeździli po zlotach, pokazywali się na róznego rodzaju imprezach to możnaby coś szukać, a tak? Gdzie sie zaczepić? Jechać dajmy na to to Krakowa i jeździć z megafonem po mieście? Zastanów się.
| Kruchy napisał/a: | | jednak po własnych obserwacjach i opiniach ludzi zdania o Życzyńskim nie zmienie - bo jest to dla mnie zj..b |
Opiniach ludzi.. Ciekawe... Jakoś do mnei nei trafiają straszliwe opowieści o pdowójnym życiu Piotrka. Mnei nigdy na ogon nie nadepnął, nie było żadnych zgrzytów, więc nie widzę powodów, żeby w ten sposób o nim pisać. Bo obrażanie sie o to że nie przyjeżdża na zloty to dziecinada.
A teraz uwaga od moderatora: wyedytuj te wszystkie bluzgi o nim, bo ja to zrobię... Dopóki mam jeszcze coś na tym forum do powiedzenia nie życzę sobie żeby obrażać kogokolwiek w ten sposób zwłaszcza za plecami. |
Zwei Takten Orthodox! |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
Wysłany: 21-12-06, 20:51 |
|
|
Nic o podwójnym życiu tego gościa nie wiem. Wiem natomiast jak zachowuje się w stosunku do niektórych osób. Nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia i ludzie, którzy mają te same odczucia też nie zaczerpnęli ich ode mnie a mają swoje dowiadczenia z tym koleszką.
Dopisuje formułkę " jest to moja prywatna opinia poparta doświadczeniem, opiniami innych osób i nikt nie musi się z nią zgadzać"
To tyle... |
 |
|
|
|
|
|
|
Sikor 
Sponsor Klubu

|
Wysłany: 21-12-06, 20:53 |
|
|
| Kruchy napisał/a: | | " jest to moja prywatna opinia poparta doświadczeniem, opiniami innych osób i nikt nie musi się z nią zgadzać" |
Nie interesuje mnie to. Te obelgi są napisane na forum i nie świadczą tylko o tobie ale i o wszystkich użytkownikach wiec prosze Cię bardzo wyedytuj to. |
Zwei Takten Orthodox! |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
|
|
|
|
|
|
Hasan 
» Pokaż Profil Wiek: 32 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 21-12-06, 21:43 |
|
|
Wow...ale zgrzyty. A ja cieszę się z artykułu bo czekam na niego od poprzedniego wydania clasic'a. Jutro idę do empiku i nabędę ten magazyn.
A Życzyński? Był już w jakiejś gazecie ze swoim tysiączkiem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|