| Czy to ma sens? |
| Tak, naturalnie. |
|
82% |
[ 32 ] |
| Mam mieszane uczucia. |
|
12% |
[ 5 ] |
| Chyba zartujesz. |
|
5% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 39 |
| Wszystkich Głosów: 39 |
|
|
|
|
wujek 
» Pokaż Profil Wiek: 26
|
Wysłany: 16-12-06, 19:55 |
|
|
<!-- news
Zapraszamy na zlot Wartburgów pod Lublinem (Zagłębocze k/Łęcznej) w dniach 1-3 maja lub dłużej Koszta to 50zł za domek 2-osobowy + łazienka i 80zł za 4-osobowy + łazienka.
O atrakcjach i planie zlotu poinformuję wkrótce na forum.
Zapraszamy do
-->
Jako ze doszly mnie sluchy jakoby mialbym byc ogranizatorem ewentualnego zlotu w maju 2007 zwracam sie do szanownych Klubowiczy i Sympatykow, a takze calej reszty userow pojawiajacych sie na tym forum z zapytaniem: czy na tle zaistnialych ostatnio okolicznosci (przekroj ostatniego polrocza) oraz sytuacji politycznej istnieje sens takowego przedsiewziecia? |
_________________ Szkoda, że nie można wrócić do minionej chwili, a jeszcze trudniej przeżyć podobną jeszcze raz... |
|
|
|
|
|
|
Greku 

» Pokaż Profil Wiek: 27 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-12-06, 20:09 |
|
|
tak, naturalnie  |
_________________ Czerwone są szybsze !
 |
|
|
|
|
|
|
RedDevil 
debeściak

» Pokaż Profil Wiek: 31 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 16-12-06, 20:12 |
|
|
W sumie Wujek ma jakiś ogródek to te 5-6 aut się pomieści. |
_________________ Nigdy nie dyskutuj ze idiotą.....najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
|
|
|
Greku 

» Pokaż Profil Wiek: 27 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-12-06, 20:14 |
|
|
moze nas przenocuje w garazu, zmiescimy sie  |
_________________ Czerwone są szybsze !
 |
|
|
|
|
|
|
miro 
Klubowicz

» Pokaż Profil Wiek: 33 Skąd: Żory
|
Wysłany: 16-12-06, 20:39 |
|
|
Ale ty mosz słuch ujek no w tamtych stronach toch jeszcze nie był to trzeba tam zajrzeć do Ciebie  |
_________________ następny to chyba będzie Pick up
 |
|
|
|
|
|
|
kokos 
» Pokaż Profil Wiek: 28 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-12-06, 20:59 |
|
|
Ma sens i to duży,wujek dawno nie byłem w Lubelskim |
_________________ Czerwone jest szybsze,ale białe jest piękniejsze,ale za to żółte rzuca sie w oczy. |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

» Pokaż Profil Wiek: 28 Skąd: EuDeZet
|
Wysłany: 16-12-06, 22:34 |
|
|
A ja powiem szczerze, mam mieszane uczucia szczególnie po ostatnim zlocie. Wiele od tamtego czasu się nie zmieniło, a jesli, to raczej na gorsze. Nie mam ochoty widzieć pewnych osób, szczególnie tych, które wyniosły się z forum a tym bardziej z ludzmi, którzy nie potrafią dotrzymywać danych słów i wracają w szeregi forum i strony. Po kiego robić znowu kwasy, skoro już wszystko jest jasne. Nie warto zaczynać wzajemnego obgadywania się. Chętnie zajrze w jakiś weekend ale raczej w atmosferze normalnego spotkania/grilla a nie zlotu. Dla mnie nie ma sensu odgrzewać ciągle tych samych kotletów. Są dwie piaskownice, to niech będą różne miejsca i czasy spotkań. Po co psuć sobie nastrój poprzez oglądanie pewnych twarzy. Wujek zaproś ludzi, których cenisz - sam zdecyduj, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i nie traktuj tego jako wyroczni bo napewno tym nie jest...
PozDDR... |
_________________ WartburgRadikalz.com
 |
|
|
|
|
|
|
Sikor 
Sponsor Klubu

» Pokaż Profil Wiek: 25 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 16-12-06, 23:10 |
|
|
A ktoś tu kiedyś mówił, ze nasze auta mają łączyć a nie dzielić... |
_________________ Trzy cylindry, dwa takty, jeden samochód!
Zwei Takten Orthodox! |
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
|
|
|
|
|
|
Murdok 

» Pokaż Profil Wiek: 24 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 16-12-06, 23:16 |
|
|
Jasne że przyjedziemy..przynajmniej ja mam taką nadzieje, bo ostatnio, niestety mój groszkowaty kompan mnie zawiódł -pierwszy raz , żeby nie było
Stanę na glowie żeby się zjawić. Wydaje mi się, że tyle razy były duze udane zloty, że warto spróbować do tej fajnej tradycji powrócic, a maj to wspaniała okazja.
Także mam nadzieje że do zobaczenia w Lublinie
Pozdro |
_________________ Z klubowym pozddrowieniem. |
|
|
|
|
|
|
Hasan 
» Pokaż Profil Wiek: 32 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 16-12-06, 23:39 |
|
|
Hej.
Nie bardzo wiem skąd te twarde słowa (Kruchy). Przypuszczam ,że poprzez moją nieobecność na zlotach wiele mnie ominęło, a ma tu na myśli zarówno te dobre jak i złe wrażenia. Chciałbym jednak zauważyć,że nie świadczy to dobrze o klubie kiedy klubowicze obrzucają się na forum błotem i innymi papkami. Nikogo tu nie atakuję bo nie znam szczegółów, ani nie chcę wchodzić z nikim w słowne przepychanki. Ot takie obiektywne spostrzeżenie... |
|
|
|
|
|
|
|
Beniamin82 
Klubowicz i sponsor

» Pokaż Profil Wiek: 28
|
Wysłany: 17-12-06, 11:19 |
|
|
Postaramy się być... znaczy Sandy, mój 353S i JA.
Nie poddawajcie się, to że raz było gorzej, czy tez źle to nie znaczy że będzie tak zawsze. Czas leczy co niektóre rany Kruchy!!.
Byłem na jednym tylko zlocie ale było megafajnie.
Może bieszczady? tam podobno jest pięknie... |
|
|
|
|
|
|
|
Kruchy 

|
Wysłany: 17-12-06, 12:37 |
|
|
Tyle razy się żegnałem i się pożegnałem z robieniem czegokolwiek dla Klubu - czytaj ze zrozumieniem moje posty. W przeciwieństwie do niektórych nie poszedłem sobie na inne forum, mówiąc że już tu nie wróce a potem nie powórciłem od tak sobie jak gdyby nigdy nic. Wszystko jest OK, wszyscy się kochają - kraina szczęśliwości.
I znowu czytaj ze zrozumieniem - jest to moja i tylko moja opinia - Wujek zrobi jak chce. To ja prywatnie będę miał dyskomfort oglądając niektóre papy ale jest to moja sprawa.
A odnośnie ożywiania rozciągniętych majtek to już widze te tłumy przemierzające po 300 czy 400 km żeby wpasc na zlot - jasne - chyba, że by Klub sponsorował bene wszystkim marudom...
Będzie co ma być - będzie zlot to fajnie - w końcu nikt nie każe mi gadać z innymi, jak nie będzie to też fajnie, każdy ugada się osobno i wszyscy rozjadą się po Polsce. W obu przypadkach zero stresu, więc niech lud osądzi a Wujek wyciągnie odpowiednie wnioski.
PozDDRo Wuju... |
_________________ WartburgRadikalz.com
 |
|
|
|
|
|
|
Leloo 
Sympatyk

» Pokaż Profil Wiek: 28 Skąd: Opole
|
Wysłany: 17-12-06, 16:50 |
|
|
Wujku - tak, naturalnie...
Wybralbym sie, ale nie przyjade zaklucac Wam spokoju widokiem wlasnym i opla. Mam nadzieje ze podejmiesz wyzwanie, masz duzo czasu do dyspozycji i bedziecie sie bawic wspaniale.
Pozdrawiam, jezeli masz jakies pytania natury organizacyjnej - wal smialo - z checia pomoge. |
_________________ - Ach – westchnął Kłapouchy. – To z pewnością nieporozumienie, ale mimo to przyjdę.
Tylko nie miejcie do mnie żalu jeśli będzie padał deszcz.
 |
|
|
|
|
|
|
herman 
Klubowicz

» Pokaż Profil Wiek: 35

|
Wysłany: 17-12-06, 21:50 |
|
|
ale wy za przeproszeniem pier***cie. jak nie przymierzając pero do śląska
wujcio robi zlota i walim do lublina w trybie pilnym. śląsk się zamelduje jak zwykle (teraz ktoś napisz, że w takim razie nie przyjedzie ).
obiecuję, że nie będę już odtrąbiał hejnału na flaszce .
wpadną moi nowi koledzy ze kluba skody   |
_________________ moja nowa fura marki Wilde Carr (znany również jako Wermaht Carr):
zasilanie z przepłukiwaniem zwrotnym, chłodzony cieczą, napęd na tył, z gazem, silnik ceramiczny, fotele kubełkowe. chwilowy moment obrotowy na nosie 1000Nm (Nozdrzo minut), zasilany paliwem z recyclingu, otwierany spojler, szyberdach.
 |
|
|
|
|
|
|
|