Klub Wartburga Wartburg 353 i 312
strefa klubowa   marka wartburg   porady techniczne   forum    
logowanie
 login:
hasło:

automatycznie logowanie
Zapomniałem hasło

menu
menu - forum
shoutbox      + archiwum
wiad:

BYKOM-STOP - Poprawna pisownia i ortografia w Internecie

Temat: Zlot Pojazdów Marki Wartburg 2007
Przejdź do: Strona główna \ Spotkania i zloty
Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następny
Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ankieta
Czy to ma sens?
Tak, naturalnie.
82%
 82%  [ 32 ]
Mam mieszane uczucia.
12%
 12%  [ 5 ]
Chyba zartujesz.
5%
 5%  [ 2 ]
Głosowań: 39
Wszystkich Głosów: 39

wujek Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 19:55  Odpowiedz z cytatem

<!-- news
Zapraszamy na zlot Wartburgów pod Lublinem (Zagłębocze k/Łęcznej) w dniach 1-3 maja lub dłużej Uśmiech... Koszta to 50zł za domek 2-osobowy + łazienka i 80zł za 4-osobowy + łazienka.
O atrakcjach i planie zlotu poinformuję wkrótce na forum.
Zapraszamy do -->
Jako ze doszly mnie sluchy jakoby mialbym byc ogranizatorem ewentualnego zlotu w maju 2007 zwracam sie do szanownych Klubowiczy i Sympatykow, a takze calej reszty userow pojawiajacych sie na tym forum z zapytaniem: czy na tle zaistnialych ostatnio okolicznosci (przekroj ostatniego polrocza) oraz sytuacji politycznej istnieje sens takowego przedsiewziecia?

Greku Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 20:09  Odpowiedz z cytatem

tak, naturalnie Suszę zęby

RedDevil Płeć:Mężczyzna
debeściak

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 20:12  Odpowiedz z cytatem

W sumie Wujek ma jakiś ogródek to te 5-6 aut się pomieści.

Greku Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 20:14  Odpowiedz z cytatem

Hahaha! moze nas przenocuje w garazu, zmiescimy sie Mruga 2

miro Płeć:Mężczyzna
Klubowicz

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 20:39  Odpowiedz z cytatem

Ale ty mosz słuch ujek no w tamtych stronach toch jeszcze nie był to trzeba tam zajrzeć do Ciebie LOL LOL

kokos Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 20:59  Odpowiedz z cytatem

Ma sens i to duży,wujek dawno nie byłem w Lubelskim

Kruchy Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 22:34  Odpowiedz z cytatem

A ja powiem szczerze, mam mieszane uczucia szczególnie po ostatnim zlocie. Wiele od tamtego czasu się nie zmieniło, a jesli, to raczej na gorsze. Nie mam ochoty widzieć pewnych osób, szczególnie tych, które wyniosły się z forum a tym bardziej z ludzmi, którzy nie potrafią dotrzymywać danych słów i wracają w szeregi forum i strony. Po kiego robić znowu kwasy, skoro już wszystko jest jasne. Nie warto zaczynać wzajemnego obgadywania się. Chętnie zajrze w jakiś weekend ale raczej w atmosferze normalnego spotkania/grilla a nie zlotu. Dla mnie nie ma sensu odgrzewać ciągle tych samych kotletów. Są dwie piaskownice, to niech będą różne miejsca i czasy spotkań. Po co psuć sobie nastrój poprzez oglądanie pewnych twarzy. Wujek zaproś ludzi, których cenisz - sam zdecyduj, to jest tylko i wyłącznie moje zdanie i nie traktuj tego jako wyroczni bo napewno tym nie jest...

PozDDR...

Sikor Płeć:Mężczyzna
Sponsor Klubu

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 23:10  Odpowiedz z cytatem

A ktoś tu kiedyś mówił, ze nasze auta mają łączyć a nie dzielić...

Zwei Takten Orthodox!

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 23:11  Odpowiedz z cytatem

...kiedyś...

Murdok Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 23:16  Odpowiedz z cytatem

Jasne że przyjedziemy..przynajmniej ja mam taką nadzieje, bo ostatnio, niestety mój groszkowaty kompan mnie zawiódł -pierwszy raz , żeby nie byłoJęzyk
Stanę na glowie żeby się zjawić. Wydaje mi się, że tyle razy były duze udane zloty, że warto spróbować do tej fajnej tradycji powrócic, a maj to wspaniała okazja.
Także mam nadzieje że do zobaczenia w Lublinie LOL
Pozdro

Hasan Płeć:Mężczyzna

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 16-12-06, 23:39  Odpowiedz z cytatem

Hej.
Nie bardzo wiem skąd te twarde słowa (Kruchy). Przypuszczam ,że poprzez moją nieobecność na zlotach wiele mnie ominęło, a ma tu na myśli zarówno te dobre jak i złe wrażenia. Chciałbym jednak zauważyć,że nie świadczy to dobrze o klubie kiedy klubowicze obrzucają się na forum błotem i innymi papkami. Nikogo tu nie atakuję bo nie znam szczegółów, ani nie chcę wchodzić z nikim w słowne przepychanki. Ot takie obiektywne spostrzeżenie...

Beniamin82 Płeć:Mężczyzna
Klubowicz i sponsor

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 17-12-06, 11:19  Odpowiedz z cytatem

Postaramy się być... znaczy Sandy, mój 353S i JA.
Nie poddawajcie się, to że raz było gorzej, czy tez źle to nie znaczy że będzie tak zawsze. Czas leczy co niektóre rany Kruchy!!.

Byłem na jednym tylko zlocie ale było megafajnie.

Może bieszczady? tam podobno jest pięknie...

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 17-12-06, 12:37  Odpowiedz z cytatem

Tyle razy się żegnałem i się pożegnałem z robieniem czegokolwiek dla Klubu - czytaj ze zrozumieniem moje posty. W przeciwieństwie do niektórych nie poszedłem sobie na inne forum, mówiąc że już tu nie wróce a potem nie powórciłem od tak sobie jak gdyby nigdy nic. Wszystko jest OK, wszyscy się kochają - kraina szczęśliwości.

I znowu czytaj ze zrozumieniem - jest to moja i tylko moja opinia - Wujek zrobi jak chce. To ja prywatnie będę miał dyskomfort oglądając niektóre papy ale jest to moja sprawa.

A odnośnie ożywiania rozciągniętych majtek to już widze te tłumy przemierzające po 300 czy 400 km żeby wpasc na zlot - jasne - chyba, że by Klub sponsorował bene wszystkim marudom...

Będzie co ma być - będzie zlot to fajnie - w końcu nikt nie każe mi gadać z innymi, jak nie będzie to też fajnie, każdy ugada się osobno i wszyscy rozjadą się po Polsce. W obu przypadkach zero stresu, więc niech lud osądzi a Wujek wyciągnie odpowiednie wnioski.

PozDDRo Wuju...

Leloo Płeć:Mężczyzna
Sympatyk

» Pokaż Profil
Post Wysłany: 17-12-06, 16:50  Odpowiedz z cytatem

Wujku - tak, naturalnie...
Wybralbym sie, ale nie przyjade zaklucac Wam spokoju widokiem wlasnym i opla. Mam nadzieje ze podejmiesz wyzwanie, masz duzo czasu do dyspozycji i bedziecie sie bawic wspaniale.

Pozdrawiam, jezeli masz jakies pytania natury organizacyjnej - wal smialo - z checia pomoge.

herman Płeć:Mężczyzna
Klubowicz

» Pokaż Profil

Post Wysłany: 17-12-06, 21:50  Odpowiedz z cytatem

ale wy za przeproszeniem pier***cie. jak nie przymierzając pero do śląska Wink
wujcio robi zlota i walim do lublina w trybie pilnym. śląsk się zamelduje jak zwykle (teraz ktoś napisz, że w takim razie nie przyjedzie Suszę zęby).
obiecuję, że nie będę już odtrąbiał hejnału na flaszce Mruga 2.
wpadną moi nowi koledzy ze kluba skody Suszę zębySuszę zęby Mruga 2 LOL

zasilanie z przepłukiwaniem zwrotnym, chłodzony cieczą, napęd na tył, z gazem, silnik ceramiczny, fotele kubełkowe. chwilowy moment obrotowy na nosie 1000Nm (Nozdrzo minut), zasilany paliwem z recyclingu, otwierany spojler, szyberdach.

Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następny
Strona 1 z 15
Odpowiedz do tematu

© Wszystkie prawa zastrzeżone, klub-wartburga.pl, 1999-2009
design: MF | powered by: phpBB © 2001, 2005 phpBB Group