logowanie
menu
menu - forum
shoutbox + archiwum
|
|
Gość
|
Wysłany: 08-05-06, 14:55 |
|
|
Hejka. Ponieważ czas nagli i tak naprawdę zleci jak z bicza, to dziś w głowie knułem gdzie by tu i co by tu żeby smutno nie było. Na ogień poszedł jednak inny ośrodek niż doroczna Sielpia. Nie to, żeby było tam ała, ale już atrakcji mniej. Poszukałem, pomyslałem i:
w miejscowości Bocheniec koło Małogoszcza sa 2 ośrodki wczasowe - Ptaszyniec www i Wierna www . Tylko ten drugi ma meila, więc tam puściłem zapytanie już dziś. Do drugiego trzeba się chyba pofatygować osobiście. W każdym razie - oba są w tym samym miejscu i mam nadzieję że w którymś się dogadam. Dlaczego zmieniłem - na dole mapka. Tam gdzie start - tam ośrodek. Via1 - Chęciny i ruiny zamku www . Via 2 - skansen wsi kieleckiej www , via 3 - Jaskinia Raj www . Jednym słowiem - jest co obejrzeć i do tego w zasięgu kilku km od noclegu, co nie narazi na koszty paliwa, jak i oszczędzi czas. Co do cen biletów, kosztów noclegów - będę podawał informacje sukcesywnie, bo może się uda coś urwać dla zorganizowanej grupy, same noclegi sa na razie nawet dla mnie tajemnicą.
Zlot będzie miał charakter luźny, bez konkurencji, parad i pokazów, bez mediów itd - za to chcę wynagrodzić Wam atrakcjami. Oczywiście ogniska wliczone, bo bez tego ni huhu. To tyle. Teraz czekam na odpowiedź z ośrodka. I chciałbym też poznać Waszą opinię, więc zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
|
|
|
|
RedDevil 
debeściak

» Pokaż Profil Wiek: 31 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 08-05-06, 14:59 |
|
|
Bede na 100%  |
_________________ Nigdy nie dyskutuj ze idiotą.....najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 08-05-06, 15:15 |
|
|
Z ostatniej chwili - termin na 99% 27-29.10.2006, a to temu, ze nastepny wekend moze byc dlugi ze wzgledu na 1 listopada wypadajacego w srodku tygodnia. Inne propozycje? Dodam tylko, ze pozniejsze terminy odpadaja ze wzgledu na pewne wesele, a po nim to juz chiba za zimno bedzie. Odpada tez 6-8.10.2006, a po 24.10 sa tansze bilety na jaskini raj - niby 4zl, ale zawsze, bo to po sezonie i w innych miejscch tez pewnie bedzie po |
|
|
|
|
|
|
|
Voith 

» Pokaż Profil Wiek: 24 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-05-06, 15:22 |
|
|
jaskinia raj - śliczna jest ]:-> |
_________________ Grzeczne dziewczyny idą do nieba, złe wolą bawić się z nami,
pod sukienkami nie noszą majtek, zdobią swe ciało tatuażami
grzeczne dziewczyny słuchają radia, kochają słodką muzyke,
złe wolą słuchać starych winyli, rock&roll zmarnował im życie... The Analogs |
|
|
|
|
|
|
Przemek 
Moderator i sponsor

» Pokaż Profil Wiek: 28 Skąd: Cieszyn
|
Wysłany: 08-05-06, 16:36 |
|
|
Na dzień dzisiejszy jestem na 100%.
Pozddr |
|
|
|
|
Leloo 
Sympatyk

» Pokaż Profil Wiek: 28 Skąd: Opole
|
Wysłany: 08-05-06, 16:37 |
|
|
My rowniez sie piszemy |
_________________ - Ach – westchnął Kłapouchy. – To z pewnością nieporozumienie, ale mimo to przyjdę.
Tylko nie miejcie do mnie żalu jeśli będzie padał deszcz.
 |
|
|
|
|
|
|
Żereb 
Klubowicz

» Pokaż Profil Wiek: 28
|
Wysłany: 08-05-06, 16:40 |
|
|
całkiem ciekawie, postaram sie przyjechać- jak mnie kasia puści  |
_________________ Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskra namiętności może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe... |
|
|
|
|
|
|
wujek 
» Pokaż Profil Wiek: 26
|
Wysłany: 08-05-06, 18:04 |
|
|
Piszę się na 100%...termin 27-29 w pytkę.  |
_________________ Szkoda, że nie można wrócić do minionej chwili, a jeszcze trudniej przeżyć podobną jeszcze raz... |
|
|
|
|
|
|
Voith 

» Pokaż Profil Wiek: 24 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-05-06, 18:31 |
|
|
ja sie jak zwykle dowiem tydzień przed czy bede mial wolne czy nie |
_________________ Grzeczne dziewczyny idą do nieba, złe wolą bawić się z nami,
pod sukienkami nie noszą majtek, zdobią swe ciało tatuażami
grzeczne dziewczyny słuchają radia, kochają słodką muzyke,
złe wolą słuchać starych winyli, rock&roll zmarnował im życie... The Analogs |
|
|
|
|
|
|
Misio 

» Pokaż Profil Wiek: 43
|
Wysłany: 08-05-06, 19:24 |
|
|
Ja raczej bedę - w składzie ... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą
Pozdrawiam.
Misio |
|
|
|
|
|
|
|
JaNN 

» Pokaż Profil Wiek: 23 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-05-06, 20:09 |
|
|
Będziem, bedziem! Kawałek Warszawy się melduje! |
_________________ 353s
 |
|
|
|
|
|
|
Karola
Gość
|
Wysłany: 09-05-06, 08:39 |
|
|
no patrzcie to marudzenie babskie jednak na coś się przydaje....jednak ma sie te pomysły i sposoby....
[ Dodano: 8:40 09-05-06 ]
a czyj był pomysł ? i kto jest debesciak ?  |
|
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 09-05-06, 08:42 |
|
|
jasne... |
|
|
|
|
|
|
|
Żereb 
Klubowicz

» Pokaż Profil Wiek: 28
|
Wysłany: 09-05-06, 08:46 |
|
|
no i się zaczyna  |
_________________ Panowie, nie ma żartów! Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskra namiętności może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe... |
|
|
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 09-05-06, 08:54 |
|
|
A tak w ogole to w nowinach jest plywalnia www , blisko i tak sobie ze zona pomyslelismy, ze mozna w sobote po zwiedzaniu zamku, skansenu i jaskini udac sie na obiadek i pod wieczor skoczyc na plywalnie - oczywiscie dla chetnych, ale czy to nie przasny pomysl? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|